persveilig seminar

— dinsdag 25 mei 2021, 11:37 | 0 reacties, praat mee

Extra aanvraagronde Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs

Dit jaar is er een extra mogelijkheid om deel te nemen aan de zogeheten Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs (VNJB), een project om journalisten - freelance of vast - tijdelijk bij media in ons buurland te stationeren om ervaring zowel op te doen als uit te wisselen. De beurs kan helpen met reiskosten, woonlasten en projectbudget. Laatste wijziging: 25 mei 2021, 11:38

Een aanvraag moet voor 1 september 2021 zijn ingediend. Het onderzoek of de uitwisseling moet op zijn vroegst 1 oktober beginnen. Een project moet uiterlijk 31 januari 2022 zijn afgerond.

De Vlaamse en Nederlandse overheid steken jaarlijks 22 duizend euro in de beurs, om samenwerking te promoten en te leren van elkaars overeenkomsten en verschillen.

Voorwaarden voor de uitwisselings- en onderzoeksbeurs staan op de site van deBuren, het Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat in Brussel.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.