— woensdag 18 december 2019, 09:59 | 0 reacties, praat mee

Aanvraagronde Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs 2020 geopend

Ook volgend jaar kunnen journalisten een aanvraag doen in het kader van de Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs (VNJB). De Vlaamse en Nederlandse overheden dragen 22.000 euro bij voor journalistieke producties en uitwisselingsprojecten.

De beurs wordt voor de zeventiende keer uitgereikt. Wie een aanvraag wil indienen heeft daar tot 15 januari 2020 de tijd voor. Een onafhankelijke jury zal de aanvragen wegen.

Nieuw is dat freelancers vanaf nu bij specifiek de uitwisselingsbeurs ook een honorariumvoorstel mogen opnemen, waar voorheen alleen reis- en verblijfkosten werden vergoed. Voor de onderzoeksbeurs worden als vanouds een honorarium en reis- en verblijfkosten vergoed.

Voorwaarden voor de uitwisselings- en onderzoeksbeurs staan op de site van deBuren, het Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat in Brussel.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.