word actief nvj klein

— woensdag 18 december 2019, 09:59 | 0 reacties, praat mee

Aanvraagronde Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs 2020 geopend

Ook volgend jaar kunnen journalisten een aanvraag doen in het kader van de Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs (VNJB). De Vlaamse en Nederlandse overheden dragen 22.000 euro bij voor journalistieke producties en uitwisselingsprojecten. Laatste wijziging: 18 december 2019, 10:00

De beurs wordt voor de zeventiende keer uitgereikt. Wie een aanvraag wil indienen heeft daar tot 15 januari 2020 de tijd voor. Een onafhankelijke jury zal de aanvragen wegen.

Nieuw is dat freelancers vanaf nu bij specifiek de uitwisselingsbeurs ook een honorariumvoorstel mogen opnemen, waar voorheen alleen reis- en verblijfkosten werden vergoed. Voor de onderzoeksbeurs worden als vanouds een honorarium en reis- en verblijfkosten vergoed.

Voorwaarden voor de uitwisselings- en onderzoeksbeurs staan op de site van deBuren, het Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat in Brussel.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.