— donderdag 21 december 2017, 10:47 | 0 reacties, praat mee

Inschrijving Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs 2018 geopend

De inschrijvingen voor de Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs 2018 zijn geopend. Er is in totaal 22.000 euro beschikbaar voor diepgravende journalistieke producties over Vlaams-Nederlands gerelateerde thema's én voor uitwisselingsprojecten.

Journalisten die aanspraak willen maken op de beurs kunnen hun aanvraag indienen tot 15 januari 2018. Elk onderzoeksproject met een duidelijke link naar Vlaanderen en/of Nederland komt in aanmerking, mits het gaat om een diepgaand onderzoek over een maatschappelijk relevant en actueel thema. Daarnaast moet de indiener een toezegging van publicatie hebben. Een onafhankelijke jury selecteert. Voor meer informatie en voorwaarden kijk bij de Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.