— dinsdag 17 december 2019, 14:38 | 0 reacties, praat mee

Eva de Vos (Parool) nieuwe voorzitter bestuur Zilveren Camera

Zilveren Camera-voorzitter Eva de Vos en directeur Marcel Molle | Linda Stulic

Eva de Vos, chef Beeldredactie bij Het Parool, is aangetreden als nieuwe voorzitter van het bestuur van fotopersprijs De Zilveren Camera. Verder namen drie nieuwe bestuursleden zitting: fotojournalist Daphne Channa Horn, econoom en jurist Klaas Werkhorst en fotojournalist, beeldredacteur en docent Werner Rauwerdink.

De Vos neemt het voorzitterschap over van Marcel Molle, die afgelopen september stichtingsdirecteur werd. Rauwerdink wordt ook secretaris, omdat bestuurslid Karin Krijgsman vertrekt om zich op een masterstudie te kunnen concentreren.

De overige leden zijn: Deen van Meer (algemeen bestuurslid), Jacques van Rooijen (penningmeester) en Eric Brinkhorst (vanuit NVF).

De Vos noemt het een eer om deel uit te maken van de organisatie van dé fotojournalistieke prijs van Nederland en wil samen met Molle werken aan het nog urgenter maken van de vakprijs. Meer bij Zilveren Camera

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.