— maandag 6 januari 2020, 08:23 | 0 reacties, praat mee

Eerste uitzending op RTL levert Eva Jinek persoonlijk kijkcijferrecord op

© KRO-NCRV

De eerste aflevering van de talkshow van Eva Jinek op RTL4 afgelopen vrijdag, heeft ruim 1,7 miljoen kijkers getrokken. Dat is ongeveer twee keer zoveel als het programma meestal bij de publieke omroep trok. Het is ook meer dan haar eigen oude record, dat op 1,4 miljoen stond.

Het programma van Jinek was na het NOS Journaal van 20.00 uur (1.848.000 kijkers) het best bekeken programma van die avond. Het had zelfs meer kijkers dan The Voice of Holland.

Jinek stapte recent van de publieke omroep over naar RTL 4. RTL heeft bijna niets veranderd aan het programma, er is alleen een nieuw decor. Ook werd het uitgezonden zonder reclameonderbrekingen.

Vanavond wordt duidelijk of de nieuwe talkshow Op1 van de NPO voor concurrentie gaat zorgen. Jinek staat dan tegenover Op1 geprogrammeerd. Op1 wordt elke dag van de week door een ander duo gepresenteerd. Daarvoor zijn vijf presentatieduo’s aangetrokken die iedere werkdag een uitzending verzorgen. Meer bij RTL / NOS / NU.nl

Bekijk meer van

RTL 4 Op1 NPO 1 Eva Jinek

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.