— dinsdag 24 december 2019, 09:03 | 0 reacties, praat mee

De laatste vier presentatoren voor Op1 zijn binnen

Sander Schimmelpenninck.

De duo’s Welmoed Sijtsma & Sander Schimmelpenninck en Giovanca Ostiana & Tijs van den Brink completeren het presentatieteam van Op1, de nieuwe talkshow van NPO 1, het programma dat in plaats komt van de programma's Pauw en Jinek. Laatste wijziging: 24 december 2019, 09:10

Samen met Willemijn Veenhoven & Erik Dijkstra, Carrie ten Napel & Charles Groenhuijsen en Sophie Hilbrand & Hugo Logtenberg ontvangen zij vanaf maandag 6 januari elke werkdag live rond 22.30 uur gasten die het gesprek van de dag beheersen.

Op1 is een gezamenlijke productie van verschillende omroepen. In het persbericht van de NPO wordt alles uit de kast gehaald om het idee te verkopen: Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen. Het nieuwe concept is een etalage van de vakkundigheid die de publieke omroep in huis heeft. Op1 wordt gepresenteerd door zeer ervaren krachten en aanstormend talent.

Bekijk meer van

Op1 NPO

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.