NVJ compleet lid

— dinsdag 12 juli 2016, 09:39 | 2 reacties, praat mee

‘Een deel van de parlementaire pers beschermt de ­gevestigde orde’

‘Trap er niet in.’ De politieke beweging Denk gebruikte die uitdrukking in een filmpje waarin het ongenoegen over de media werd gespuid. Het mag duidelijk zijn: Tweede Kamerlid en Denk-voorzitter Selçuk Öztürk is niet te spreken over de kwaliteit van de pers, maar dat neemt niet weg dat hij graag met het journaille in gesprek wil blijven.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

2 reacties

Jacqueline Wesselius, 21 juli 2016, 14:12

Nouja, daar is op zich niet zo veel tegenin te brengen. Wij moeten zonodig ook de hand in eigen boezem kunnen steken. En van weerszijden moeten we van die Pavlov-reacties af.

J.C. Roodenburg, 21 juli 2016, 16:29

Met Jacqueline eens. Öztürk heeft voor 50 procent wel gelijk. In het andere deel is hij met niet te vertrouwen partijpolitiek bezig. En van Joep Dohmen is het natuurlijk een behoorlijke fout om niet verder te kijken dan zijn neus lang is. Hoe snel heeft hij een correctie aangebracht? Dat is toch al een fout die veel journalisten maken door onnadenkend en niet goed geverifieerd op de verzendknop te drukken. Vroeger had je eindredacteuren en oudere collega’s die eerst over je uiting/verhaal/opinie nog heen gingen.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.