— woensdag 4 maart 2020, 15:57 | 0 reacties, praat mee

DPG Media stopt met huis-aan-huisblad De Vonk

Het huis-aan-huisblad De Vonk houdt met ingang van april op te bestaan. Uitgeverij DPG Media trekt de stekker uit het lokale medium voor de gemeente Alblasserdam. De laatste editie van het blad verschijnt op 25 maart.

Dat meldt de Vonk zelf op haar website. DPG Media gaat in het verspreidingsgebied van De Vonk een samenwerking aan met Kontakt Mediapartners, de uitgever achter huis-aan-huisblad Het Kontakt, dat al een eigen editie had voor de regio Alblasserwaard.

“De markt ontwikkelt zich zo snel dat in veel gemeenten nog slechts plaats is voor één huis-aan-huiskrant”, aldus Jan van Dun, algemeen directeur Local Media van DPG Media. “Terwijl er soms wel drie zijn met allemaal dezelfde uitdagingen. Dit leidt tot allerlei bewegingen binnen de huis-aan-huiskranten. We passen ons bestaande portfolio aan en zetten verder in op het ontwikkelen van digitale mogelijkheden.”

Bekijk meer van

Het Kontakt DPG Media De Vonk

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.