— woensdag 23 juni 2021, 13:14 | 0 reacties, praat mee

Derde aflevering #freelanceleven met Marjolein Koster online

Journalist en Balkan-correspondent Marjolein Koster maakte onder meer de veelgeprezen podcast De Val van Srebrenica en een radiodocumentaire over vluchtelingen. In de nieuwe aflevering van de podcast #freelanceleven vertelt ze over hoe het is om als freelancer over zulke 'zware' thema's verslag te doen en hiervan rond te komen. Laatste wijziging: 10 november 2021, 15:26

#freelanceleven wordt gemaakt door freelance journalist Menno van den Bos en promotie-onderzoeker Erwin van ‘t Hof. In elke aflevering nemen ze een wetenschappelijk onderzoek naar freelance journalisten als uitgangspunt. In hun gesprek met Koster staat een paper centraal dat beargumenteert dat we de (emotionele) levensgeschiedenissen van freelancers moeten bestuderen om de journalistiek te doorgronden.

Je vindt de podcast op artikelniveau in de rechterpagina bij Villamedia-artikelen (zoals deze). De podcast is ook te vinden op Spotify en in alle grote podcast-apps.


Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.