— dinsdag 12 mei 2020, 08:52 | 0 reacties, praat mee

De Libelle Zomerweek bezoek je dit jaar digitaal

Geen duizenden vrouwen die zich verdringen bij kraampjes, workshops en catwalks op het Almeerderstrand dit jaar. De Libelle Zomerweek, al 24 jaar een begrip in de tijdschriftenwereld en jaarlijks goed voor zo’n 82.000 bezoekers, gaat door de coronacrisis niet door. Maar de redactie zit niet bij de pakken neer; die organiseert in een noodtempo het bekende tijdschrift-evenement dit jaar volledig digitaal onder de vlag #samenvanuithuis.

Volgens uitgever DPG Media Magazines (voorheen Sanoma) is deze digitale editie van de Libelle Zomerweek het eerste grote consumentenevenement dat volledig online plaats vindt. Zodat bezoekers ‘die juist nu zo’n behoefte hebben aan ontspanning en inspiratie’ toch kunnen genieten van een dagje uit. ‘Met een dagelijkse Facebook-livestream viert de Libelle Zomerweek samen met de fans een feestje thuis.’

De digitale Zomerweek vindt plaats van 14 t/m 20 mei. Belangstellenden kunnen gratis deelnemen aan meer dan twintig inspirerende workshops, ze kunnen online shoppen of inchecken bij huiskamerconcerten van bijvoorbeeld Alain Clark of Sandra van Nieuwland. Kaartjes die al waren gekocht, blijven geldig tot volgend jaar.

Hoofdredacteur Hilmar Mulder opent de Zomerweek op 14 mei om 14.00 uur. Voor meer info en het programma: www.libellezomerweek.nl.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.