— woensdag 27 september 2017, 15:01 | 0 reacties, praat mee

De Coöperatie bouwt websites voor freelance journalisten

De Coöperatie gaat websites maken waar freelance journalisten hun werk op kunnen presenteren. Freelancers die aangesloten zijn bij het collectief betalen met ingang van 2018 75 euro per jaar voor zo'n website, inclusief hosting, back-ups, beheersystemen en ondersteuning. Niet-leden zijn met ingang van 2018 125 euro kwijt. Voor de laatste maanden van 2017 zijn de sites gratis.

De prijzen liggen stukken lager dan de prijzen die webdesigners hanteren, wat komt doordat De Coöperatie een aantal standaard stramienen hanteert. Er zijn in totaal drie verschillende smaken: een persoonlijke site, een magazine-site voor eigen online uitgaven en een portfolio-site voor beeld en multimedia. Ook combinaties van de drie zijn mogelijk.

Ook de Blendle-knop van Reporters Online (die journalisten in staat stelt bezoekers te laten betalen middels Blendle) is geïntegreerd in de sites. De Coöperatie belooft dat de webpagina’s binnen een dag na aanvraag operationeel zijn. Meer bij De Coöperatie

Bekijk meer van

De Coöperatie

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.