data als kans

— maandag 29 oktober 2018, 13:58 | 0 reacties, praat mee

Congres Media van Morgen over toekomst van de journalistiek

Media van Morgen 2017 - © Sean van der Steen

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek organiseert op donderdag 29 november voor de tweede keer het congres Media van Morgen. De dag staat in het teken van innovatieve journalistieke start-ups, inspirerende journalistieke producties en nieuwe technieken. Het congres is interessant voor journalisten, omroepen, uitgevers, onderzoekers, investeerders en studenten die willen weten wat de toekomst van de journalistiek te bieden heeft. Laatste wijziging: 29 oktober 2018, 14:26

Joshua Benton, directeur van het Amerikaanse Nieman Journalism Lab, is de eerste spreker op het congres. Benton richtte Nieman Lab in 2008 op en werkte daarvoor bij verschillende kranten als onderzoeksjournalist en buitenlandcorrespondent. RTL Nieuws, Het Financieele Dagblad en NU.nl organiseren een masterclass en er zullen meerdere journalistieke start-ups aanwezig zijn op het congres. Tickets zijn verkrijgbaar bij Media van Morgen.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.