— vrijdag 24 april 2020, 11:31 | 0 reacties, praat mee

Commercial om belang journalistiek te benadrukken te zien

Screenshot uit de landelijke tv-commercial: de journalist onthult, duidt en verbindt. Juist nu! - © Credits video Wouter Sessink / montage, motion graphics Willem Sluyterman van Loo - regie

Vandaag verschijnt een landelijke tv-commercial om de grote waarde en betekenis van journalisten voor de samenleving te benadrukken op de publieke omroep.

De commercial is tot stand gekomen dankzij het aanbod van de Ster, de stichting die de online reclames voor de NPO en alle daarbij aangesloten zenders verzorgt. De Ster stelt gratis zendtijd ter beschikking om belangenorganisaties in de gelegenheid te stellen om hun achterban te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Inmiddels steunen ook RTL, Facebook en Google de campagne op hun kanalen.

De commercial verschijnt voorlopig tussen vrijdag 24 en zondag 26 april in de ochtend- en middaguitzendingen.Meer bij de NVJ

 

Bekijk meer van

Ster NVJ NVJ coronavirus

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.