— dinsdag 23 juni 2020, 13:20 | 0 reacties, praat mee

Coen Simon nieuwe hoofdredacteur Filosofie Magazine

Hollandse Hoogte

Filosoof, essayist en auteur Coen Simon is benoemd tot hoofdredacteur van Filosofie Magazine en het daaraan verbonden online platform filosofie.nl. Het Nijmeegse F&L Media, sinds februari 2020 eigenaar van de titel, zegt met Simon naast een kundige en initiatiefrijke hoofdredacteur ook een echte bladenmaker te hebben aangetrokken.

Hoofdredacteur Historisch Nieuwsblad Annemarie Lavèn leidde het tijdschrift op interim-basis na het vertrek van Louis Hoeks, afgelopen februari.

Simon: “Het is ontegenzeggelijk een van de interessantste tijden voor de filosofie. Want in een tijd waarin autoriteit, waarheid en het publieke debat niet zelden door macht, media en mening onder druk komen te staan, kan filosofie met heldere analyses richting geven. Filosofie Magazine en filosofie.nl vormen al jaren het boegbeeld van de Nederlandse publieksfilosofie en zijn daarmee een perfect podium om vijfentwintig eeuwen denktraditie in het hart van de samenleving te brengen. Ik vind het een grote eer om daar leiding aan te mogen geven.” Meer bij Marketing Tribune

Bekijk meer van

Filosofie Magazine Coen Simon

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.