— donderdag 20 augustus 2015, 15:40 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe hoofdredacteur voor Filosofie Magazine

Leon Heuts wordt de nieuwe hoofdredacteur van Filosofie Magazine. Hij volgt Daan Roovers op, die een eigen bedrijf start. Heuts was de afgelopen twee jaar al adjunct-hoofdredacteur van het blad. In die rol stond hij aan de basis van het online platform filosofie.nl en zorgde voor de verdere professionalisering van het magazine en de evenementen.

Heuts is van plan het digitale platform filosofie.nl uit te bouwen, onder andere door meer podcasts en ook film toe te voegen. “En ook de evenementen bouwen we verder uit.” Maar Heuts geeft ook nadrukkelijk ruimte aan experimenten. “We zijn net begonnen met Life Lab, waarin het dagelijks leven ons uitgangspunt vormt. We schetsen – in een film, een verhaal of foto’s – bijvoorbeeld een portret van iemand die met een dilemma worstelt. Vanuit die alledaagse wereld gaan we naar de filosofie.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.