— maandag 19 november 2018, 13:22 | 2 reacties, praat mee

Coach Jolan Douwes doet een stresstest en beveelt aan: Doe eens een ‘kippenkuur’

Al eens een stresstest gedaan? Het resultaat kan schokkend zijn, merkte journalist en loopbaancoach Jolan Douwes. Bij haar sloeg de meter zo rood uit dat ze verhaal ging halen bij de directeur van het centrum dat de test aanbiedt. Haar reactie: ‘Journalisten die deze test doen, zitten meestal in de gevarenzone’.

Praat mee

2 reacties

post@maartenfreriks.nl, 8 december 2018, 09:49

Zou het zo kunnen zijn dat de aanbieder van de stresstest er belang bij heeft dat er stress wordt aangetoond? Of zou het kunnen dat de test niet deugt? Of zou het kunnen dat coaches er belang bij hebben dat mensen stress ervaren, en een coach zoeken om zich er van te ontdoen? Als je als coach al ervaart dat de uitkomst van een test niet overeenkomt met je eigen ervaring, zou ik verwachten dat je column eerder een grote Disclaimer is, dan een aanbeveling. Iemand bewust maken van stress die ze zelf niet ervaren, lijkt me niet de corebusiness van coaches.

Eduard Bekker, 9 december 2018, 17:55

Het doet me een beetje denken aan een test die de Scientology een keer bij me afnam in Amsterdam. Uiteraard ‘moest er nog veel aan me gebeuren’, wat ze aan de hand van grafieken aantoonden. Zij zouden me daar graag bij willen helpen ...

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.