— woensdag 22 juni 2016, 16:43 | 0 reacties, praat mee

Breaking news op reclamemasten langs snelweg

ANP / Robin van Lonkhuijsen

Reclamemasten langs de snelweg krijgen er een nieuwe functie bij. Met ingang van woensdag kan een drietal masten (langs de A16 bij Moerdijk, de A20 bij Gouda en de A27 bij Houten) namelijk ingezet worden om real-time breaking news uit te zenden. Dat meldt een persbericht van reclamemast-uitbater Beyond Outdoor, dat een samenwerking aanging met BNR Nieuwsradio.

Vooralsnog geven de masten alleen in de spits nieuws weer. En dan ook alleen in het geval van grote gebeurtenissen. Dankzij een koppeling tussen de zendmasten en de redactie schakelen de masten automatisch over naar de studio zodra de ‘breaking news-jingle’ op de radiozender te horen is. Sander van Meurs, marketing manager bij BNR, in het genoemde persbericht: “Zo vragen we niet alleen aandacht voor ons merk, maar voorzien we vooral in onze taak om mensen goed te informeren.”

Bekijk meer van

BNR Nieuwsradio

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.