— donderdag 25 maart 2021, 09:10 | 0 reacties, praat mee

BNNVARA/NPO Zapp verbreken samenwerking met presentator Wahib

ANP

Jeugdzender NPO Zapp en producent BNNVARA hebben per direct hun samenwerking met presentator en acteur Bilal Wahib opgezegd, die gisteren in opspraak raakte na een livestream op Instagram waarin hij een vermoedelijk minderjarige jongen ertoe bracht zijn geslachtsdeel te tonen. Wahib presenteerde het programma Teenage Boss, waarin tieners een maand de baas worden over het geld van hun ouders. Laatste wijziging: 25 maart 2021, 09:21

NPO Zapp en BNNVARA noemen wat is gebeurd onacceptabel. Ze willen geen associaties met de huidige berichtgeving en het kinderprogramma. Alle afleveringen van Teenage Boss zijn offline gehaald en de programmapagina is gewist.

Het RTL-programma Rooijakkers Over De Vloer, dat gisteren over Wahib zou gaan, is door RTL teruggetrokken. RTL zond een andere aflevering uit.

De Amsterdamse zedenpolitie doet onderzoek in de zaak, dat draait om de productie van kinderporno. Tijdens de livestream stelde Wahib de jongen duizenden euro’s in het vooruitzicht.

De presentator noemt het een misplaatste grap en zegt veel spijt te hebben. Evert Santegoeds meldde woensdagavond in Shownieuws dat Wahib donderdagavond in talkshow Beau te gast is.

Bekijk meer van

NPO Zapp BNNVARA Bilal Wahib

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.