— dinsdag 11 september 2018, 10:59 | 0 reacties, praat mee

Karin van Gilst en Gert-Jan Hox nieuwe BNNVARA-directie

De nieuwe BNNVARA-directie: Van Gilst en Hox | Barbara Kieboom / BNNVARA

Met ingang van 1 november vormen Karin van Gilst en Gert-Jan Hox de nieuwe directie van BNNVARA. De voordracht van de Raad van Toezicht werd door de ledenraad unaniem bevestigd.

Algemeen-directeur Van Gilst bekleedde in het verleden diverse functies bij uitgeverijen en was zakelijk directeur bij het Stedelijk Museum in Amsterdam. Ze werkte als journalist en was onder meer hoofdredacteur van weekblad Intermediair. Directeur Content Gert-Jan Hox is afkomstig van Talpa Global, waar hij senior vice president was. Daarvoor was hij hoofd televisie bij René Stokvis Producties.

Beiden zeggen uit te kijken naar het verder uitbouwen van het merk BNNVARA. “Juist nu zijn het tijden voor het geluid van BNNVARA, de omroep met een sociaal, maatschappelijk profiel”, aldus Van Gilst. Hox zegt met “spraakmakende en vooruitstrevende content op alle platforms” het merk te willen verscherpen.

Wanda van Kerkvoorden, voorzitter Raad van Toezicht BNNVARA is verheugd over de aanstelling van twee ervaren bestuurders met achtergronden in de journalistiek en programma’s maken.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.