persveilig seminar

— woensdag 9 december 2015, 13:19 | 0 reacties, praat mee

Best gelezen op Reporters Online: November 2015

Flickr CC BY 2.0 / Hamed Saber

Reporters Online stelt freelance journalisten in staat zelf hun stukken te verkopen in de digitale kiosken Blendle, Myjour en eLinea. Maar welke stukken worden het vaakst gelezen? Met ingang van deze vandaag publiceert Villamedia maandelijks een overzicht van de best gelezen stukken uit Reporters Online. Dit zijn de toppers uit november. Laatste wijziging: 9 december 2015, 13:22

1. Besmeurd door de losse handjes van Jeroen Pauw #zeghet – Alain Verheij
Jeroen Pauw en zijn redactie hebben geen flauw benul waar ze mee bezig zijn als het om religie gaat, betoogt Alain Verheij.

2. De #zeghet-ophef confronteert me met mijn eigen nogal turbulente seksuele verleden – Stefan Huijboom
Slachtofferhulp Nederland riep in november slachtoffers van seksueel misbruik op te roepen zich op social media uit te spreken middels de hashtag #zeghet. De ophef zette Stefan Huijboom aan om na te denken over zijn eigen seksuele verleden.

3. Bijbanenkoning Hermans struikelt over Meavita – Marloes Elings
Fractievoorzitter Loek Hermans van de VVD in de Eerste Kamer stapt op omdat zorginstelling Meavita in 2009 onder zijn bewind failliet ging. Marloes Elings schetste een profiel.

4. Blijf met je klauwen van onze persvrijheid af – Chris Klomp
De Belgische politie riep enkele weken terug, vlak na de aanslagen in Parijs, burgers en journalisten op geen informatie over acties van arrestatieteams te delen op sociale media. Chris Klomp noemt dat een gevaarlijke ontwikkeling.

5. Daar hangt een piemel aan – Rutger Vahl
De Top 2000 wordt ook dit jaar weer exclusief door mannen gepresenteerd. Want liefde voor popmuziek past niet zo bij vrouwen, beredeneert Radio 2. Rutger Vahl wil weten of dat zo is. En hoe het komt dat vrouwen zo ondervertegenwoordigd zijn op de luchtgolven.

Bekijk meer van

Reporters Online

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.