— dinsdag 6 september 2022, 08:48 | 0 reacties, praat mee

De Coöperatie start eindredactie-pilot

© Pixabay

Freelancers-collectief De Coöperatie start in oktober met een nieuwe dienst, waarbij leden hun artikelen kunnen laten redigeren door een eindredactie. Het betreft vooralsnog een pilot: twee maanden lang wordt gekeken of er genoeg animo is. Laatste wijziging: 6 september 2022, 08:51

Dat meldt De Coöperatie haar leden in een nieuwsbrief. “Je artikel wordt grondig gemuggenzift, zodat jij verzekerd bent van een foutloos stuk”, aldus De Coöperatie. “Daarnaast denken we met je mee en doen suggesties voor een logische zinsopbouw, pakkende lead en een kop die de aandacht trekt.”

Tijdens de pilot is het gebruik van de eindredactiedienst voor gratis voor leden van De Coöperatie en deelnemers aan Reporters Online. Als de dienst een succes blijft, wordt hij daarna aangeboden in de vorm van een abonnement.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.