— woensdag 2 november 2016, 09:50 | 0 reacties, praat mee

ANP sluit overeenkomst met DPA over agendadienst

Robin van Lonkhuijsen / ANP

Het Duitse persbureau DPA gaat met ingang van volgende maand voor de inrichting van een nieuwe internationale nieuwsagenda gebruik maken van techniek van het Nederlandse ANP. Recent werd ANP Agenda hier al uitgebreid met onder meer entertainment en nieuwsmomenten rond koningshuizen.

Dat het grootste onafhankelijke persbureau van Duitsland met ANP in zee gaat is volgens algemeen directeur Guido van Nispen “nogmaals een bewijs van de kracht van ANP Agenda. Bovendien kunnen wij door dit internationale partnerschap de agendadienst verder verrijken voor onze klanten.”

De ANP Agenda brengt aanstaande nieuwsfeiten, evenementen, mijlpalen en media- en pr-momenten samen op één locatie. DPA gaat internationale evenementen toevoegen, waar omgekeerd ook Nederlandse klanten van profiteren.

Bekijk meer van

DPA ANP

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.