banner festival 23

— woensdag 20 januari 2016, 09:13 | 0 reacties, praat mee

ANP benoemt marketeers en nieuwe ict-topman

Robin van Lonkhuijsen / ANP

Persbureau ANP meldt een aantal benoemingen die de organisatie op technisch en organisatorisch vlak verder moeten helpen. Edwin de Groot stapte over van NRC Media om manager Marketing & Producties te worden. Onder De Groot zal het ANP alle marketingactiviteiten centraliseren. Laatste wijziging: 20 januari 2016, 09:23

Kick Hoyng is aangesteld sales director bij ANP Perssupport, het platform voor verspreiding van persberichten. Mark Westerhoff, die al bij het ANP werkzaam was, is benoemd tot chief technology officer en manager operations.

Westhoff krijgt de operationele en ict-onderdelen onder zijn hoede. De verdere ontwikkeling van technische infrastructuur en online gereedschap valt daarmee onder Westhoffs supervisie. ” Zijn nieuwe functie geeft het belang van die ontwikkeling voor het ANP aan”, aldus het persbureau.

Het ANP ziet voor zichzelf de toekomst als content- en informatieplatform voor bedrijven en organisaties - een groeimarkt aangezien alle organisaties uiteindelijk mediaorganisaties worden, stelt algemeen directeur Guido van Nispen.

Bekijk meer van

ANP

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.