— woensdag 20 januari 2016, 09:13 | 0 reacties, praat mee

ANP benoemt marketeers en nieuwe ict-topman

Robin van Lonkhuijsen / ANP

Persbureau ANP meldt een aantal benoemingen die de organisatie op technisch en organisatorisch vlak verder moeten helpen. Edwin de Groot stapte over van NRC Media om manager Marketing & Producties te worden. Onder De Groot zal het ANP alle marketingactiviteiten centraliseren.

Kick Hoyng is aangesteld sales director bij ANP Perssupport, het platform voor verspreiding van persberichten. Mark Westerhoff, die al bij het ANP werkzaam was, is benoemd tot chief technology officer en manager operations.

Westhoff krijgt de operationele en ict-onderdelen onder zijn hoede. De verdere ontwikkeling van technische infrastructuur en online gereedschap valt daarmee onder Westhoffs supervisie. ” Zijn nieuwe functie geeft het belang van die ontwikkeling voor het ANP aan”, aldus het persbureau.

Het ANP ziet voor zichzelf de toekomst als content- en informatieplatform voor bedrijven en organisaties - een groeimarkt aangezien alle organisaties uiteindelijk mediaorganisaties worden, stelt algemeen directeur Guido van Nispen.

Bekijk meer van

ANP

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.