— woensdag 13 juli 2011, 09:37 | 0 reacties, praat mee

Metro verruilt ANP voor Novum

De gratis krant Metro gaat per 1 januari gebruik maken van persbureau Novum en heeft het ANP-contract opgezegd. Metro gaat werken met tekst, agenda, foto en videonieuws van Novum voor zowel de krant, de website als de overige uitgaven van Metro. Silvio de Groot, algemeen directeur van Metro: 'Novum heeft bewezen een goed alternatief te zijn voor het ANP. Vandaar dat wij vol vertrouwen deze samenwerking aangaan'. Algemeen directeur van Novum Bram Bloemberg; 'Metro is het derde landelijke dagblad (NRC, nrc.next en Metro, red.) dat wij in zes maanden tijd mogen verwelkomen, dat is een prestatie van formaat.' ANP-directeur Erik van Gruijthuijsen heeft gisteren zijn redactie ingelicht over het vertrek van Metro. 'Een klant die vertrekt is nooit leuk, maar er zijn gelukkig ook bedrijven die de omgekeerde beweging maken. MSN Nederland en Slam FM zijn sinds 1 juli van Novum overgestapt naar ANP.'

Bekijk meer van

Novum Metro ANP

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.