— woensdag 16 oktober 2019, 09:21 | 0 reacties, praat mee

André Trompers nieuwe hoofdredacteur BN DeStem

Hoofdredacteur André Trompers | BN DeStem

André Trompers benoemd tot de nieuwe hoofdredacteur van dagblad BN DeStem. Een selectiecommissie van redactie en directie heeft hem unaniem aangewezen als de opvolger van Hille van der Kaa, die onlangs aangaf te willen stoppen. Trompers was al waarnemend hoofdredacteur toen Van der Kaa met zwangerschapsverlof was.

“Wij hebben het volste vertrouwen dat André met zijn vernieuwingsdrang, zijn vermogen te inspireren en zijn verbondenheid met BN DeStem in staat is de redactie journalistiek te laten groeien én online een groter en betalend publiek te bereiken”, lichtte de selectiecommissie het unanieme besluit toe.

Trompers werkt sinds 2010 voor BN DeStem en bekleedde daar diverse functies, waaronder chef internet. Hij was de drijvende kracht achter de Tilburgse centrale redactie waar alle Brabantse titels van DPG Media (Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, BN DeStem) samenwerken.

“De afgelopen jaren hebben we digitaal vooral bereik tot stand proberen te brengen. Dat is gelukt, want we hebben meer lezers en bezoekers dan we ooit bij BN DeStem hebben gehad. Nu moeten we ervoor zorgen dat mensen onze stukken beter uitlezen, meer van ons willen lezen en op basis hiervan een abonnement afsluiten. Geen clickbait-data dus, maar gegevens die ons journalistiek verder kunnen brengen”, aldus Trompers.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.