— maandag 1 juni 2015, 13:33 | 0 reacties, praat mee

Van der Kaa nieuwe hoofdredacteur BN DeStem

Ralph van Wolffelaar / BN DeStem

Hille van der Kaa (36) is de nieuwe - en eerste vrouwelijke - hoofdredacteur van dagblad BN DeStem. Ze volgt Johan van Uffelen op, die begin april aankondigde te vertrekken. De redactieraad van BN DeStem is onder de indruk van de kennis van Van der Kaa. "Ze overrompelde ons met kennis van ons gebied en van de journalistiek en haar kijk op de regionale journalistiek", aldus Ans van Goch namens de redactieraad. Van der Kaa runt het lecotoraat Media aan de Fontys Hogeschool, is docent datajournalistiek aan de Universiteit van Tilburg en doet momenteel promotieonderzoek naar de invloed van technologie op het vertellen van verhalen.

Volgens Van der Kaa is het hoofdredacteurschap een baan waarvan ze altijd heeft gedroomd. “Deze droom is versterkt in de afgelopen jaren, waarin ik werkte als journalist, manager, wetenschapper en docent. Altijd met een doel voor ogen: de journalistiek verder brengen”, aldus Van der Kaa. Meer bij BN DeStem

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.