onderzoek covid en journalistiek

— maandag 26 augustus 2019, 16:34 | 0 reacties, praat mee

Hille van der Kaa stopt als hoofdredacteur van BN DeStem

© Foto: Robert van den Berge

Hille van der Kaa stopt als hoofdredacteur van BN DeStem, de krant en site van West-Brabant. Dat is de redactie meegedeeld. Zij blijft, nadat ze in oktober is teruggekeerd van zwangerschapsverlof, werkzaam voor DPG Media. Tot het moment dat er een opvolger is benoemd, blijft André Trompers waarnemend hoofdredacteur.

Van der Kaa: ‘Na vier jaar kwam er voor mij een natuurlijk moment om het stokje over te dragen. Ik heb een fantastische tijd gehad in de misschien wel leukste baan van De Persgroep en ver daarbuiten. Ik koester de samenwerking met de redactie, die voelt als familie.’’

Directeur/uitgever Erik van Gruijthuijsen: “Hille mag trots zijn op de digitale sprong die onder haar impuls bij BN DeStem is gemaakt. Van die ervaringen hebben ook onze andere regionale titels kunnen profiteren.”

Van der Kaa gaat onder meer de samenwerking tussen ADR en Online Services (onder meer Tweakers en Intermediair) nieuwe impulsen en meer vaart geven.

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.