NVJ compleet lid

— dinsdag 14 november 2023, 16:40 | 0 reacties, praat mee

AD: ‘Tom Egbers voert gesprekken over terugkeer op tv’

AD: ‘Tom Egbers voert gesprekken over terugkeer op tv’
© Pim Ras

Volgens het AD is presentator Tom Egbers in gesprek met omroep NTR over zijn terugkeer op televisie bij het programma Andere Tijden Sport. Dit melden meerdere bronnen aan de site van de krant. Laatste wijziging: 14 november 2023, 16:51

De presentator zat afgelopen jaar maanden thuis, nadat hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag op de sportredactie van de NOS. Saillant detail is dat net vandaag de NOS bekendmaakte dat het onderzoek naar de werkcultuur bij NOS Sport is gesloten. In het persbericht over het onderzoek wordt overigens niet gerept over Egbers, wel over onbalans, te veel focus op dagelijkse operatie en de uitvoering van het personeelsbeleid.

Andere Tijden Sport zou de rentree van Tom Egbers in Hilversum betekenen. Egbers is al vele jaren het gezicht van dit programma, waarin er wordt teruggeblikt op historische sportmomenten. Het nieuwe seizoen is nog niet geprogrammeerd, maar staat gepland voor het late voorjaar. Hoewel de NTR ontkent dat er concrete gesprekken worden gevoerd, bevestigen meerdere bronnen dit onafhankelijk van elkaar aan het AD.

Tom Egbers zou volgens de site ook met de hoofdredactie van NOS Sport spreken over een terugkeer, maar in welke rol is nog onduidelijk.

Bekijk meer van

Tom Egbers NOS Sport

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.