— dinsdag 21 juni 2016, 11:40 | 0 reacties, praat mee

Aanvragen indienen voor subsidie regionale samenwerking

SvdJ

Tot 4 september kunnen er bij het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SvdJ) aanvragen worden ingediend voor de Regeling Regionale Journalistieke Samenwerking. Laatste wijziging: 21 juni 2016, 13:26

De regeling is in het leven geroepen om nieuwsvoorziening in de regio te verbeteren door samenwerking tussen verschillende partijen, zoals uitgevers, omroepen, hyperlocals, onderwijs en start-ups.

Voorwaarde voor een subsidie is wel dat er minstens twee partijen deelnemen aan een samenwerkingsverband. Projecten hebben een looptijd van maximaal drie jaar en per project geldt een subsidieplafond van 450.000 euro (150.000 euro per projectjaar). Het Stimuleringsfonds betaalt 50 procent van de totale kosten. Partijen die samenwerken dienen zelf de andere helft op te brengen. Er volgen ook tussentijdse evaluaties. Voor meer voorwaarden en informatie, kijk bij het SvdJ.

 

Bekijk meer van

SvdJ regionale journalistiek

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.