training eu starters

— woensdag 15 augustus 2018, 07:16 | 0 reacties, praat mee

Zieke Aretha Franklin zorgt voor trend: pre-rouw

De Amerikaanse nieuwszender CNN ziet rond de zieke Aretha Franklin (76) een trend: de pre-rouw. In de media duiken al allerlei terugblikken op haar carrière op terwijl de zangeres nog leeft. Ook al is wel duidelijk dat ze erg ziek is. Laatste wijziging: 15 augustus 2018, 09:13

En volgens sommige Amerikaanse media bereiken die berichten ook Franklin zelf. Vrienden die haar bezoeken zouden de berichten aan haar voorlezen.

Een waarschuwing van Ben Sisario van de New York Times: pas op hoe je het opschrijft, voor je het weet denken lezers dat Franklin echt overleden is.

CNN’s mediaverslaggever Brian Stelter denkt dat de aandacht voor Franklin voornamelijk is ingegeven door haar enorme reputatie en de zucht naar pageviews bij veel websites.

En ook al gaat het soms om de pageviews, het nieuws over Franklin brengt mensen bij elkaar en daardoor voelen ze zich wat minder eenzaam, meent de journalist.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.