— maandag 15 november 2021, 12:33 | 0 reacties, praat mee

Yeliz Çiçek hoofdredacteur nieuwe Vogue Nederland

Yeliz Çiçek, de nieuwe hoofdredacteur van Vogue Nederland | Paul Bellaart

Yeliz Çiçek is benoemd tot de nieuwe hoofdredacteur van Vogue Nederland. Uitgever Bloom Publishing regelde afgelopen oktober met Condé Nast een nieuwe uitgeeflicentie voor het modetijdschrift. Çiçek zal het eerste nummer onder de licentieovereenkomst maken; dat nummer verschijnt in begin 2022.

Çiçek werkt nu nog voor LINDA.meiden, waar ze sinds 1 januari hoofdredacteur was. Er wordt gezocht naar een nieuwe hoofdredacteur voor de titel, meldt het tijdschrift.

Mediamerk LINDA. is verantwoordelijk voor alle online en social activiteiten rondom Vogue Nederland. Çiçek werkte eerder voor tijdschriften Marie Claire en Glamour en heeft een lange carrière in de modejournalistiek. Uitgever Marie Nanette Schaepman: “Met trots kondigen we de benoeming aan van Yeliz als nieuwe hoofdredacteur van Vogue Nederland. Yeliz staat bekend om haar positieve energie, enorme drive en verfrissende kijk op de modewereld en het medialandschap.

“Vogue Nederland staat voor mij voor vrijheid, creativiteit en verbinding. Mijn visie is om die waarden tot uiting te brengen door prachtige producties te maken voor een brede waaier aan platforms: print, digitaal, social media, video en meer. De invloed van mode beperkt zich niet tot onze garderobe. Ik kijk ernaar uit om onderwerpen als duurzaamheid, inclusiviteit en empowerment te integreren in het geheel”, aldus Çiçek.

Bekijk meer van

Yeliz Çiçek Vogue

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.