— donderdag 7 oktober 2021, 10:28 | 0 reacties, praat mee

Vogue Nederland keert in 2022 terug op de markt

Uitgever Marie Nanette Schaepman brengt Vogue Nederland in februari volgend jaar weer op de markt. | Brenda van Leeuwen

Nederland krijgt weer een eigen editie van Vogue. Uitgever Marie Nanette Schaepman brengt de Nederlandse versie van Vogue met haar bedrijf Bloom Publishing weer op de markt. Mediamerk LINDA. neemt alle online en social activiteiten op zich.

Het eerste nieuwe Nederlandse nummer verschijnt februari 2022. Het is nog niet bekend wie hoofdredacteur van Vogue Nederland wordt. Bloom Publishing maakt dat op een later moment openbaar.

“Ik ben ongelooflijk trots dat we met onze kleine boutique-uitgeverij, de kleinste van de 27 landen waar Vogue wordt uitgegeven, het vertrouwen van Condé Nast hebben gekregen om de mooiste en sterkste titel ter wereld terug te brengen in Nederland”, stelt Schaepman.

Markus Grindel, bij uitgever Condé Nast verantwoordelijk voor wereldwijde licenties, zegt dat Vogue en Nederland een lange gezamenlijke en succesvolle geschiedenis hebben. “Wij verheugen ons op de samenwerking met Bloom en LINDA”, aldus Grindel.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.