persveilig seminar

— maandag 22 februari 2021, 08:21 | 0 reacties, praat mee

Wytse van der Goot volgt Jack van Gelder op bij Ziggo Sport

Wytse van der Goot - © Maurice van Steen

Voetbalcommentator en presentator Wytse van der Goot wordt het nieuwe voetbalgezicht van Ziggo Sport en dat betekent dat de zender afscheid neemt van Jack van Gelder. Laatste wijziging: 22 februari 2021, 08:25

Zijn contract loopt aan het einde van de zomer af. Van Gelder is sinds de start van Ziggo Sport in 2015 presentator van onder andere de talkshows Peptalk en Rondo. “Na een mooie tijd bij Ziggo Sport is het besluit genomen om een nieuw gezicht te binden aan de zender. Ik had graag met de talkshow ‘Rondo’ verder willen gaan, maar ik heb dit besluit te respecteren. Na zes waardevolle jaren scheiden onze wegen zich en gaan we uit elkaar als goede vrienden.”

Sportcommentator en presentator Wytse van der Goot volgt Jack aan de start van het nieuwe voetbalseizoen op als het gezicht van de zender. Hij neemt ook de presentatie van de populaire talkshow Rondo op zich.

De afgelopen jaren werkte hij als sportverslaggever bij onder meer Veronica, ESPN en SBS. Met de Premier League als specialiteit is hij een waardevolle toevoeging op de programma’s van Ziggo Sport, waar hij al jaren bij betrokken is als commentator.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

banner zwolle 2

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.