— maandag 22 februari 2021, 08:21 | 0 reacties, praat mee

Wytse van der Goot volgt Jack van Gelder op bij Ziggo Sport

Wytse van der Goot - © Maurice van Steen

Voetbalcommentator en presentator Wytse van der Goot wordt het nieuwe voetbalgezicht van Ziggo Sport en dat betekent dat de zender afscheid neemt van Jack van Gelder.

Zijn contract loopt aan het einde van de zomer af. Van Gelder is sinds de start van Ziggo Sport in 2015 presentator van onder andere de talkshows Peptalk en Rondo. “Na een mooie tijd bij Ziggo Sport is het besluit genomen om een nieuw gezicht te binden aan de zender. Ik had graag met de talkshow ‘Rondo’ verder willen gaan, maar ik heb dit besluit te respecteren. Na zes waardevolle jaren scheiden onze wegen zich en gaan we uit elkaar als goede vrienden.”

Sportcommentator en presentator Wytse van der Goot volgt Jack aan de start van het nieuwe voetbalseizoen op als het gezicht van de zender. Hij neemt ook de presentatie van de populaire talkshow Rondo op zich.

De afgelopen jaren werkte hij als sportverslaggever bij onder meer Veronica, ESPN en SBS. Met de Premier League als specialiteit is hij een waardevolle toevoeging op de programma’s van Ziggo Sport, waar hij al jaren bij betrokken is als commentator.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.