— dinsdag 7 april 2020, 14:48 | 0 reacties, praat mee

Woensdag laatste uitzending van Merel Westrik’s Ladies Night

© Levin de Boer en Paula vd Meeren / Kippa

Merel Westrik zal aanstaande woensdag voor het laatst met het programma Ladies Night te zien zijn. Talpa denkt de kijkers momenteel meer plezier te doen met films. Of Ladies Night terugkeert, is nog niet bekend.

“Binnen de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid en het RIVM hebben we een aantal afleveringen van Ladies Night gemaakt, maar we hebben nu toch besloten de opnames te staken”, laat een woordvoerder van Talpa weten aan NU.nl. Het tweede seizoen was net van start gegaan.

“In plaats van Ladies Night worden de komende periode mooie films uitgezonden, zoals Love Actually en Bridget Jones’s Diary.” Het bedrijf denkt hiermee de kijkers een groter plezier te doen.

Volgens Talpa is het te vroeg om te zeggen of Ladies Night nog terugkeert. “Er wordt nog hard gewerkt aan het schema voor later dit jaar en hierover volgt op een later moment informatie.”

Vorige maand kondigde Talpa-eigenaar John de Mol ‘draconische maatregelen’ aan in een mail aan zijn personeel. Zijn netwerk komt in financieel zwaar weer doordat bedrijven momenteel hun advertentiebudgetten bevriezen. Ontslagen zijn volgens de mediamagnaat onvermijdelijk.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.