— woensdag 18 maart 2015, 16:15 | 0 reacties, praat mee

Wisseling van de wacht bij 538 en Q-music

ANP KIPPA SANDER KONING

Menno Koningsberger verlaat Q-music om per 1 juni bestuursvoorzitter te worden van de 538Groep. Hij volgt Jacqueline Smit op die het bedrijf na bijna twee jaar verlaat. Koningsberger is nu nog Algemeen Directeur van Q-music. Hij is sinds 2012 actief in de radiobranche als directeur, als voorzitter van de Vereniging Commerciële Radio (VCR) en als bestuurslid van het Radio Advies Buro (RAB). Koningsberger heeft ruime ervaring in marketing, sales en het leiden van grotere teams. Sinds 1997 heeft hij gewerkt bij gerenommeerde merkspelers als Q-music, Mars en Reckitt Benckiser. Zijn functie bij Q-music Nederland als algemeen directeur wordt per direct overgenomen door Robert Bernink. Hij zal in zijn functie rapporteren aan Peter Bossaert, die als CEO van Medialaan verantwoordelijk is voor alle televisie- en radioactiviteiten in Nederland en België. Bernink heeft na de Hogere Hotelschool in Maastricht, aan de Universiteit van Nijmegen zijn master in Marketing behaald. Hij begon zijn carrière als commercieel trainee bij Heineken, waarna hij uiteenlopende functies op Marketing en Sales heeft uitgeoefend. De afgelopen 3,5 jaar was hij als marketing directeur werkzaam bij Q-music.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.