— donderdag 16 oktober 2014, 12:52

Bosman zendermanager NPO Radio 2 & 5

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft Jurre Bosman officieel benoemd tot zendermanager van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 Nostalgia. De benoeming gaat in per 1 januari 2015, maar Bosman neemt de functie al sinds 1 oktober waar. Directeur Radio Jan Westerhof noemt Bosman iemand die zijn sporen als manager binnen de NPO heeft verdiend. "Het management van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 Nostalgia zijn een mooie nieuwe uitdaging in de loopbaan van deze op-en-top radioman. Jurre weet als geen ander wat er voor nodig is om het medium radio toekomstgericht te maken", aldus Westerhof. Bosman werkt al sinds zijn zeventiende voor de publieke omroep, onder meer als programmamaker bij de TROS en eindredactieur voor diverse radioprogramma's. Hij presenteerde bovendien negen jaar lang het School TV Weekjournaal en was sinds 2010 adjunct-zendermanager voor NPO 3FM, NPO Radio 6 en NPO FunX.

Bekijk meer van

NPO Jurre Bosman Carrière

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.