data als kans

— woensdag 12 november 2008, 10:46 | 1 reactie, praat mee

Westergaard komt met nieuwe cartoons

De Deense spotprenttekenaar Kurt Westergaard heeft een nieuwe serie cartoons gemaakt waarbij hij moslims en de profeet Mohammed op de hak neemt. De Denen zijn bang voor nieuwe rellen. In 2006 was de Islamitische gemeenschap woedend na de publicatie van een cartoon waar profeet Mohammed een bom onder zijn tulband verstopt. Er braken wereldwijd rellen uit. Westergaard maakt een nieuwe versie van de betreffende cartoon. Het boek moet eind deze maand in de winkels liggen. De nieuwe spotprenten komen niet op een toevallig moment. In Denemarken wordt deze dagen een verhitte discussie gevoerd over de Tunesische man die de tekenaar volgens de veiligheidsdienst wilde vermoorden. De Tunesiër kan mogelijk niet worden uitgezet omdat hij in zijn eigen land zeer waarschijnlijk zal worden gemarteld. De man woont nu echter vlakbij de cartoonist. Meer bij De Telegraaf Laatste wijziging: 13 november 2008, 09:54

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

Harrie, 12 november 2008, 21:47

Goedkoop scoren. Tsja, je moet toch wat verzinnen als je een matige tekenaar bent. Ene Theo maakte ook veel herrie en er ging nog steeds geen hond naar zijn films.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.