e learning nvj

— dinsdag 7 december 2021, 11:01 | 0 reacties, praat mee

Weer een printeditie van Spreekbuis Magazine

© Tens Media

Deze week is er, na bijna negen jaar afwezigheid, weer een printeditie verschenen van Spreekbuis.

De papieren versie van Spreekbuis magazine werd in 2013 vanwege bezuinigingen opgeheven. In 2014 kwam het tijdschrift terug in de vorm van online platform Spreekbuis.nl en richtte het zich niet alleen op de publieke omroep, maar ook op de commerciële zenders en andere mediaorganisaties.

Spreekbuis Magazine gaat nu door waar het in 2013 is geëindigd. Het nieuwe magazine is daarom editie 1030, jaargang 52 (al kent Spreekbuis een nog langere geschiedenis, zo bleek bij het vijftigjarig bestaan van het platform in 2019). Het magazine bevat 80 pagina’s met columns van oud-omroepbaas Ton Verlind en radio-dj Patrick Kicken en interviews met onder andere Jan Slagter,  directeur van Omroep MAX, Akwasi, rapper en medeoprichter van aspirant-omroep ZWART, televisieproducent Paul Römer, oprichter en voorzitter van omroep Ongehoord Nederland, Arnold Karskens en Mandy van der Wal, directeur Video & Platform Mediahuis Nederland.

Het blad heeft een oplage van 750 exemplaren en is voor 6,95 euro verkrijgbaar bij diverse boekhandels in Hilversum. Het wordt verspreid onder omroepen, mediabedrijven, facilitaire bedrijven en aanverwante organisaties en instellingen. De bedoeling is dat de printuitgave regelmatig zal verschijnen, al is volgens uitgever Richard Otto nog niet bekend met welke regelmaat dat zal zijn.

Bekijk meer van

Spreekbuis

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Marjolein Slats, waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Karin Bais

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.