word studentlid

— vrijdag 29 september 2017, 12:18 | 0 reacties, praat mee

VVOJ wint quiz Slimste Journalist van Nederland 2017

VVOJ wint quiz Slimste Journalist van Nederland 2017
Tussenstand - © Dolf Rogmans

De titel van Slimste Journalist van Nederland 2017 is naar de Vlaams-Nederlandse Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ) gegaan . Verschillende teams, waaronder ook een team van Villamedia, namen het donderdagavond tegen elkaar op in de quiz die werd georganiseerd door het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. Laatste wijziging: 29 september 2017, 13:00

Hoewel team Villamedia lange tijd aan kop ging bij de quiz, onder leiding van nieuwslezer Jeroen Overbeek,  ging de VVOJ Muckrakers er uiteindelijk met de winst vandoor nadat ze de extra schattingsvragen het beste hadden beantwoord. Topics werd tweede en Villamedia eindigde op een gedeelde derde plek samen met NRC IQ, Kwootzakken, ‘Slimste Journalisten 2012 & 2016’ en D66.

De quiz De Slimste Journalist is onderdeel van De Stand van de Nieuwsmedia. De Stand van de Nieuwsmedia brengt cijfers over aanbod, inhoud en het gebruik van nieuws samen op één platform. Kijk voor de volledige scorelijst lijst bij het Stimuleringsfonds.

Bekijk meer van

Slimste Journalist

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.