— vrijdag 21 juni 2019, 08:41 | 0 reacties, praat mee

VPRO-serie Stuk wint Zilveren Nipkowschijf

Foto: VPRO

De VPRO-serie Stuk heeft donderdag de Zilveren Nipkowschijf gewonnen. In de vierdelige serie volgt de kijker een aantal mensen in een revalidatiecentrum. Volgens de jury van de prijs leidt dat tot “een bijna religieuze ervaring” voor de kijker die er oog voor heeft. Naast Stuk waren ook documentairemaker Sinan Can en de jeugdserie Zeven kleine criminelen genomineerd.

Tijdens de uitreiking werd ook de Zilveren Reissmicrofoon 2019 vergeven. Die ging naar Mieke van der Weij, een van de presentatoren van Nieuwsweekend op Omroep MAX. Daarnaast is Van der Weij een van de vaste presentatoren van Met het oog op morgen en presenteert ze het programma 4 de middag.

Presentator Felix Meurders werd op de avond onderscheiden met een Ere-Zilveren Reissmicrofoon, een prijs voor zijn hele oeuvre. Meer bij NU.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.