— dinsdag 3 december 2019, 11:51 | 0 reacties, praat mee

Felix Meurders opgenomen in Wall of Fame van Beeld en Geluid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid heeft radiopresentator Felix Meurders geëerd. Zijn portret is maandag toegevoegd aan de Wall of Fame.

In die galerij zijn mensen opgenomen die van bijzondere betekenis zijn (geweest) voor het Nederlandse televisielandschap.

Aanleiding hiervoor was de toekenning van de Ere-Zilveren Reissmicrofoon, een oeuvreprijs voor zijn werk als radiopresentator. Meurders begon zijn radiocarrière in 1964 als presentator bij Minjon, de jeugdafdeling van de AVRO. Inmiddels maakt hij met groot succes al 55 jaar radio door een grote diversiteit aan programma’s waarin zijn talent en veelzijdigheid als radiomaker te horen zijn. Met programma’s als Langs de Lijn, De Meurders Methode en natuurlijk Spijkers met Koppen, weet en wist hij heel Nederland te bereiken en te betoveren.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.