— woensdag 16 juni 2021, 15:26 | 0 reacties, praat mee

VPRO in de prijzen op BANFF World Media Festival

© Pixabay

De VPRO heeft een internationale Rockie Award gewonnen met de documentaire 2Doc: The Hunt for Gaddafi’s Billions. De omroep won de eerste prijs in de categorie Crime & Investigative Journalism tijdens het BANFF World Media Festival in Canada.

Dat meldt de VPRO in een persbericht. In hun documentaire gaan de Nederlandse filmmakers en onderzoeksjournalisten Misha Wessel en Thomas Blom op jacht naar het weggesluisde vermogen van de in 2011 gedoodde Libische leider Muammar Gaddafi. Meer informatie over de documentaire is hier te vinden.

De Rockie Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens het BANFF World Media Festival in de Canadese plaats Banff. Tijdens de uitreiking zijn er prijzen uitgereikt in 29 categorieën. Het festival loopt dit jaar van 14 juni tot 16 juli.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.