— woensdag 4 januari 2017, 09:05 | 0 reacties, praat mee

Directeur BNN-VARA verdedigt topsalarissen

Pixabay

De discussie over topverdieners bij de publieke omroep gaat veel te veel over geld. Het zou moeten gaan om kwaliteit. Dat stelde Gerard Timmer, directeur van omroep BNN-VARA, maandag in het radioprogramma De Nieuws BV. “Wij maken programma's omdat wij de kijker het beste amusement en de beste onderzoeksjournalistiek willen geven. Dat wil je het liefst doen met een sterrenelftal”, aldus Timmer. “Wil je de beste zijn en de hoogste kwaliteit brengen? Dan moet je daar de juiste mensen voor kunnen aannemen. Dat kost soms wat meer geld.”

BNN-VARA komt regelmatig in het nieuws om de vermeende hoge salarissen van topverdieners. Het meest recent was dat nog in november 2016, toen er ophef ontstond over de verdiensten van 3FM-dj Giel Beelen. Die zou volgens De Telegraaf 560.000 euro aantikken voor zijn presentatie-diensten, ook na het stoppen met zijn dagelijkse ochtendshow. Meer bij NPO Radio 1

Bekijk meer van

BNN-VARA

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.