— maandag 29 september 2014, 08:24

Kievit nieuwe mediadirecteur BNN-VARA

Tijdens een ledenvergadering is ingestemd met de kandidaatstelling van de Raad van Toezicht van omroep BNN-VARA voor Robert Kievit als nieuwe mediadirecteur. Kievit vervangt Frans Klein, die begin dit jaar vertrok naar de NPO. Per 1 oktober vormt Kievit samen met zakelijk directeur Marc Adriani en algemeen directeur Gerard Timmer het bestuur van BNN-VARA. Kievit laat weten: "Ik kijk ernaar uit om van BNN-VARA een nog sterker en relevanter mediabedrijf te maken met spraakmakende en vooruitstrevende programma's voor al onze platforms." Sinds 1996 is Kievit verbonden aan de VARA. Hij begon als eindredacteur drama en vanaf 2007 was hij hoofd drama. In zijn laatste functie realiseerde Kievit onder andere All Starts, Vuurzee, Overspel, Adam - E.V.A. en Smeris. Sinds het vertrek van Klein was Kievit waarnemend mediadirecteur en was hij onder andere verantwoordelijk voor de start van het nieuwe televisieseizoen.

Bekijk meer van

Transfers Robert Kievit BNN-VARA

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.