— maandag 26 oktober 2015, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Volmer directeur bij uitgeverij Helden

Valerie Kuypers / ANP

Frank Volmer is in september begonnen bij het uitgeefbedrijf van de familie Barend, dat meldt Adformatie. Hij vertrok vorig jaar november als directeur bij Telegraaf Media Groep (TMG).

Volmer is twee à drie dagen in de week actief als directeur bij de uitgever van sportcontent, waaronder Helden magazine en het online Helden-platform. Zijn taak is om met het team – dat inmiddels uit achttien personen bestaat – een uitgeefstrategie neer te zetten. ‘We gaan kijken naar de frequentie van het magazine, dat nu vier keer per jaar uitkomt, en naar hoe we online het merk verder kunnen versterken. Helden heeft goodwill in de markt en veel vertrouwen van de sporters.’

Helden magazine kwam met terugwerkende kracht per 1 januari 2014 in handen van de familie. De titel zat eerst bij Sanoma, dat een minderheidsbelang had. In het voorjaar van 2014 werd er een online platform omheen gebouwd.

 

Bekijk meer van

Helden Frank Volmer Carrière

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.