data als kans

— maandag 24 augustus 2015, 14:18 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe hoofdredacteur VMT

Willem-Paul de Mooij begint 1 september als de nieuwe hoofdredacteur van het Food Cluster van uitgeverij MYbusinessmedia. Dat heeft de uitgever bekendgemaakt. Hij volgt Carina Grijspaardt op, die in juli emigreerde naar de Verenigde Staten. Laatste wijziging: 24 augustus 2015, 14:48

De Mooij wordt als hoofdredacteur van het Food Cluster verantwoordelijk voor de uitgaven VMT, VMT Food.be, Holland Food Innovations, FoodPress, Voeding NU en de bijbehorende websites, nieuwsbrieven, boeken en bijeenkomsten. Hij zal nauw samenwerken met de redactie van VMT, de hoofdredactie van Voeding Nu en samen met hen, onder supervisie van uitgeefmanager Suzanne Wanders, het redactionele beleid van het Food Cluster vormgeven. In Vlaanderen zal De Mooij een team vormen met adjunct-hoofdredacteur Yves De Groote.

De Mooij rondde de opleiding Journalistiek in 2002 af. Hij begon zijn loopbaan als redacteur bij de regionale pers en werkte daarna twaalf jaar bij Ondernemers Pers Nederland, waarvan de laatste zeven jaar als hoofdredacteur van vakbladen Levensmiddelenkrant en Out.of.Home Shops.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.