— dinsdag 2 augustus 2016, 17:06 | 1 reactie, praat mee

‘Volgend jaar doorlopend een talkshow bij NPO’

Sander Koning / ANP Kippa

Volgens het AD zal bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) vanaf volgend jaar de hele zomer een talkshow te zien zijn. De plannen zijn volgens insiders vrijwel rond en voorzien in een driemaandelijkse afwisseling tussen presentatoren Jeroen Pauw en Eva Jinek. Laatste wijziging: 2 augustus 2016, 17:09

De talkshows op NPO 1 maken nu al gebruik van een deels gedeelde redactie. Decors en tone-of-voice blijven wel bewaard, weet het AD. In de volle sportzomer gingen zowel Pauw als Jinek met zomerstop. Er kwam kritiek op dat besluit van directeur televisie Frans Klein.

Omroepbazen vonden dat dat de NPO zich zo’n hiaat eigenlijk niet kan veroorloven. In eerste instantie legde Klein die kritiek naast zich neer, maar nu lijkt het roer om. Er moet ‘gegarandeerd’ het hele jaar een talkshow te zien zijn op NPO 1, meldt het AD op basis van insiders.

Pauw en Jinek zullen volgend jaar tijdens de Tweede Kamer-verkiezingen wel samen een gelegenheidsprogramma presenteren. Klein wilde tegneover het AD niet reageren voor de NPO-najaarspresentatie, later deze maand. Meer bij het AD [Blendle]

Bekijk meer van

NPO1 Jeroen Pauw Eva Jinek

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

J. Wolters, 27 juli 2020, 15:04

Waarom zou het weer alleen opgehangen moeten worden aan Pauw en Jinek??? Op1 gaat juist met verschillende presentatoren als een speer. En is voor de kijker ook een uitdaging! :” Wie krijgen we vanavond en hoe zullen ze het doen?” Ik vind wel dat Erik Dijkstra niet echt op zijn plaats zit. Hij komt vaak “drammerig]“over.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.