— maandag 18 juli 2016, 10:59 | 0 reacties, praat mee

‘Publiek komt niets tekort’

© Sander Koning | ANP Kippa

Het publiek komt niets tekort, zegt directeur televisie van de NPO Frans Klein vandaag in het AD. Hij reageert daarmee op kijkers die de afgelopen dagen op social media hun beklag deden over de zomerstop van de Publieke Omroep. In het nieuwsgeweld van afgelopen week – de mislukte coup in Turkije, de terroristische aanslag in Nice – zeggen ze talkshows als Pauw en Jinek te missen. "Ik vind juist dat we meer dan formidabel verslag doen van de nieuwsgebeurtenissen via de extra journaals en Nieuwsuur zit er ook bovenop. De publieke omroep kwijt zich excellent van zijn taak door volcontinu verslag te doen van de actualiteiten'', reageert Klein.

De talkshow is maar één vorm van het behandelen van actualiteiten, zegt hij. En die zijn deze zomer niet geprogrammeerd in verband met alle sportevenementen die plaatsvinden. ‘Maar ik geloof niet dat het publiek iets tekort komt.’

Meer bij AD (betaald via Blendle).

Bekijk meer van

Pauw NPO Nieuwsuur Jinek Frans Klein

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.