— maandag 20 juli 2020, 12:02 | 0 reacties, praat mee

VN-journalist Anja Vink ontvangt werkbeurs Onderwijsjournalistiek

© Koen Suyk / ANP

Journaliste Anja Vink ontvangt de werkbeurs Onderwijsjournalistiek. Zij krijgt 2.500 euro voor 'Onderwijs in tijden van Corona'. Dat heeft het Onderwijsfonds COCMA bekendgemaakt.

Vink krijgt de beurs voor de voortzetting van een serie artikelen voor Vrij Nederland over wat basisschool de Bijlmerhorst in Amsterdam-Zuidoost overkomt nadat de school twee maanden online onderwijs heeft moeten geven vanwege de coronapandemie en vervolgens op last van de overheid weer de schooldeuren opengooit.

Een aanmoedigingsbeurs is toegekend aan Masja Lebouille voor ‘Bewegend leren: de toekomst?’ Steeds meer scholen experimenteren met manieren om sport en beweging onderdeel te maken van het dagelijkse programma. Lebouille loopt een aantal dagen mee met leraren op twee verschillende scholen waarbij ze kijkt naar de verschillende manieren waarop bewegen vorm krijgt in het onderwijs, en hoe het zit met het draagvlak voor deze onderwijsvernieuwing. Meer bij Onderwijsjournaistiek

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.