e learning nvj

— donderdag 8 september 2011, 10:02

Villamedia schrijft pitch uit voor columnist

Wie wordt de nieuwe Saïda? Onze vaste columnist Saïda Maggé schreef in het vorige nummer van Villamedia magazine haar laatste stukje. Twee jaar geleden vroegen we haar – toen nog laatstejaars student journalistiek – één keer per maand een column te schrijven over haar ervaringen als starter op de arbeidsmarkt. Maar inmiddels is ze zo goed terecht gekomen – onder andere als redacteur bij BNN – dat ze het stokje doorgeeft. De functie-eisen. Onze nieuwe columnist is een man/vrouw die starter, of bijna starter is op de journalistieke arbeidsmarkt. Deze persoon is niet bang om zijn of haar vallen en opstaan in het land der werkenden te delen met de rest van de beroepsgroep. Hij/zij heeft een duidelijke visie op de journalistiek en heeft, niet onbelangrijk, een lekkere scherpe pen. Hebben we jou zojuist omschreven? Stuur dan voor vrijdag 23 september een proefcolumn (van maximaal 480 woorden) waar we niet omheen kunnen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Bekijk meer van

Villamedia
nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.